21.04.2021

Дневен хороскоп за 28 март 2021

Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Денят носи тежка енергия

При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никой за нищо. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. Откажете се от всичко, което носи дори и най-малък риск. Препоръчва се да бъдете сдържани и търпеливи в отношението си към другите. Запазете спокойното и миролюбиво благоразположение на духа си. Комуникирайте с хората, но говорете по-бавно и тихо, отколкото обикновено.

Пълнолуние в 21:49 часа в знак Везни, но влиянието му ще се усеща и в по-ранните часове. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт. Може да има силни романтични изблици.

Овен 

Хубаво е деня да прекарате в спокойна атмосфера, да избягвате спорове и разправии с близките. Луната може да повлияе негативно върху партньорските отношения. Всякакви желания са осъществими, ако положите правилните усилия.

Телец 

Придържайте се днес към правилото: „мълчанието е злато“. Колкото по-организирани и дисциплинирани бъдете, толкова по-малко влияние ще ви окажат неблагоприятните тенденции. Ако не прекалите с емоциите, денят ще премине благополучно.

Близнаци 

Най-добре е да прекарате времето си в уединение. Днес се активират всички сили на злото и всеки човек преминава своеобразен тест за сила и издръжливост. Земните изкушения са особено силни. Не се намесвайте в делата на Съдбата.

Рак 

Трябва да се освободите от всички ограничаващи мисли и негативни преценки, които ви пречат да видите правилно нещата. Оформя се началото на ново нещо, което е готово да влезе в живота ви. Само още малко търпение.

Лъв 

Не се опитвайте да насилвате събитията, заемете се с нещо приятно и полезно. Избягвайте да влизате в конфликт с партньора си, не го обвинявайте за всички проблеми. Това няма да свърши добре. Сдържайте нервите си.

Дева

Днес ще бъдете по-емоционални, което може да усложни отношенията ви. Постарайте се да сте по-въздържани. Нужни са компромиси, за да се запази хармонията на деня. Съдбата може да ви подскаже решението на проблем, който ви притеснява.

Везни

Днес може да изпаднете в меланхолия и униние, но това ще е временно само. Потърсете нещо, което ще ви вдъхнови, срещнете се с приятели, които ще ободрят духа ви и ще подобрят настроението ви.

Скорпион 

Денят може да донесе излишни вълнения, добре е за уединение. Следете какво казвате и правите, защото лесно могат да възникнат конфликти около вас. Ще сте подвластни на много изкушения, на които трудно ще устоите.

Стрелец

Луната ще ви помогне да нулирате натрупания негатив и да погледнете по нов начин на всичко, което се случва. Не изкушавайте съдбата с необмислените си действия. Не бързайте с нещата, просто изчакайте и времето ще постави всичко на мястото си.

Козирог 

Денят е енергийно тежък. От сутринта ще почувствате известно напрежение. Бъдете търпеливи с близките си и запазете спокойствие. Старайте се да бъдете умерени. Съсредоточете се върху текущите дела у дома.

Водолей 

Опитайте се да направите живота си по-колоритен, намерете нови източници на вдъхновение. Помислете за плановете си за бъдещето и разработете стратегия за тяхното прилагане.

Риби 

Луната ви носи съзерцателно настроение, желание да се дистанцирате от суматохата. Избягвайте да влизате в спорове с близките. Почистването на пространството около вас ще помогне да се изчисти енергийният фон.

Източник:https://www.dunavmost.com/novini/dneven-horoskop-za-28-mart-2021

бутони към социални мрежи

BGtop