21.04.2021

Без записване: „Пирогов“ разкрива 4 пункта за ваксинация с „Астра Зенека“

Зелена светлина за всички, които искат да се ваксинират в „Пирогов“ с ваксината на „Астра Зенека“. След имунизацията на записалите се през Националната електронна система, лечебното заведение разполага с количества, от които могат да се възползват и желаещите да се ваксинират без онлайн часове.

Ето защо в неделя, 28 март 2021 година най-голямата спешна болница в България разкрива 4 пункта за имунизации с ваксината на „Астра Зенека“. От там обясниха, че ще приемат всички, които желаят да се имунизират, без предварително записване на часове.

Възможността за ваксинация с „Астра Зенека“ важи за всички, без значение дали попадат в действащите фази от Националния ваксинационен план. Имунизационните пунктове ще бъдат достъпни от 09.00 до 17.00 часа на 28 март 2021 г.

Шефът на „Пирогов“ проф. Асен Балтов сподели новината, че в здравното заведение се възобновява зеленият коридор за ваксиниране срещу коронавирус с медикамента на АстраЗенека.

В коментар под поста му потребителите го попитаха с коя ваксина той е ваксиниран, на което медикът отговори:
„Всички ваксини са добри, а най-добрата е поставената! Защото след 3 седмици вече има имунен отговор!“

Източник:http://epicenter.bg/article/Bez-zapisvane–quot-Pirogov-quot–razkriva-4-punkta-za-vaksinatsiya-s–quot-Astra-Zeneka-quot-/244878/2/0

бутони към социални мрежи

BGtop