09.03.2021

Ретроградният Меркурий е благоприятен за Риби и Деви, но други 4 зодии са в голяма опасност

Ретроградният Меркурий не е лек период за никого. Но има някои зодии, за които ще бъде особено тежко. Те ще са най-потърпевши. Вижте кои са те според писателката и експерт по астрология Кейт Роуз, пише агенция „Монитор“.

Въпросният период ще е благоприятен етап за Риби и Деви, което съвсем няма да бъде така за Водолей, Лъв, Скорпион и Телец.

„Тези четири знака трябва да внимават дори в мислите си, защото Меркурий обича да се „шегува“ с това, което ни се струва важно в реалния живот“, предупреждава Кейт Роуз.

За да изкара сравнително спокойно този етап, Водолеят трябва да се съсредоточи върху приятели, връзките и личната среда през следващите три седмици, тъй като именно в тези области на живота Водолеят ще усети предстоящите промени. Роуз отбелязва, че не всички промени ще бъдат от полза. Но неуспехите ще трябва да бъдат приети, преди да се премине към следващия етап.

За Лъвовете, които са безгрижни и повърхностни в живота и любовта, е време да помислят какво е наистина важно и необходимо за тях. За целта Кейт Роуз съветва представителите на този знак да задълбочат повече в това, което отдавна искат да направят.

По време на ретрограден Меркурий и дори след това, Скорпионите се трансформират вътрешно. Първоначално промените ще ги изплашат, тъй като представителите на този знак са свикнали да нагнетяват положението и да считат, че са най-лошите. За да не се обезсърчават, Кейт Роуз ги съветва да се самоанализират и да разберат защо изпитват такива чувства.

Тя е уверена, че макар за Скорпионите няма да е лесно да приемат промените в живота си, те могат да станат истински щастливи и да почувстват облекчение от факта, че най-накрая са успели да излязат от някои ситуации.

За Телец започва ново пътуване, свързано с вътрешното им рестартиране. Ако през последните месеци са успели да се “рециклират“ задълбочено, значи е време да се уверят, че и във външните прояви животът им съответства на новите им усещания. За това Кейт Роуз съветва те да отстояват позицията си и да не слушат другите.

Тази година Меркурий ще бъде ретрограден цели три пъти:

– 30 януари (във Водолей) – 21 февруари (в Риби)

– 30 май – 23 юни (в Близнаци)

– 27 септември – 18 октомври (във Везни)

Източник:http://epicenter.bg/article/Retrogradniyat-Merkuriy-e-blagopriyaten-za-Ribi-i-Devi–no-drugi-4-zodii-sa-v-golyama-opasnost/240190/10/0

социално споделяне

BGtop