06.05.2021

Кристиан Вигенин: БСП се подготвя да спечели изборите, трудностите ще ни амбицират допълнително

„БСП се подготвя да спечели изборите и трудностите, които се поставят пред нас, ще ни амбицират допълнително“. Това коментира пред БНР Кристиан Вигенин, зам.-председател на БСП и на Народното събрание.

Той поясни, че партията ще търси варианти, за да стигне до избирателите си в рамките на предизборната кампания.

„Част от нашата кампания ще бъде да убедим хората, че не бива страхът от епидемията да доведе до това България да продължи да се спуска по нанадолнището при едно ново управление на ГЕРБ“.

В предаването „Неделя 150“ Вигенин допълни:

„Смятам, че ще успеем да обединим усилия с тези, които искат изборите да са честни. Ще се опитаме да направим пълно паралелно преброяване на изборите“.

Депутатът коментира и темата за специален прокурор, който да може да разследва обвинител номер едно.

„Ако искаме да бъдем правова държава, която да постига резултати в борбата с корупцията, трябва системен подход и ясно поставени цели. Всичко друго е прах в очите… Съдбата на България е в ръцете на българските граждани. Каквито и реплики да си разменят посолствата, трябва да имаме самочувствието, че ние определяме бъдещето на България“.

Източник:http://epicenter.bg/article/Vigenin–BSP-se-podgotvya-da-specheli-izborite–trudnostite-shte-ni-ambitsirat-dopalnitelno/239407/2/0

споделяне във facebook

BGtop