05.03.2021

Формацията на Александър Томов започва подписка за втори мандат на Радев, президентът не знае

Движение „Заедно за промяна“ започва подписка за издигането на Румен Радев за втори президентски мандат, предаде БНР.

Лидерът на формацията Александър Томов обясни:

„Нашата инициатива ние ще реализираме до края на март като първи етап и ще докладваме пред обществеността за тази подписка. Целта е ясна. Ние търсим обединяващо звено на всички, които искат политическа промяна.

Ние търсим това единение и се надяваме, че основен гарант затова са хората в страната, които искат промяна, на тях трябва да се даде шанс не да се делят между пет, шест блока, между егото на различните лидери, а да намерят обединителна политическа гледна точка, в този смисъл президентът Радев в случая в момента се явява обективно такава“.

От прессекретариата на държавния глава казаха за „Хоризонт“, че не е водена комуникация с държавния глава и той не е информиран за намерението на Движение „Заедно за промяна“ да инициира подписка.

„Очевидно организацията споделя високата оценка на милиони български граждани за работата и дейността на президентската институция“, коментираха от „Дондуков“ 2.

Източник:http://epicenter.bg/article/Koalitsiyata-na-Aleksandar-Tomov-zapochva-podpiska-za-vtori-mandat-na-Radev–prezidentat-ne-znae/239151/2/0

spodelime

BGtop