21.06.2021

Жената на Милен Цветков със сърцераздирателно послание: Лети, любов моя, лети!

Жената на Милен Цветков сподели снимка на журналиста в личния си профил във фейсбук. Днес се навършват 9 месеца от нелепия инцидент, в който Милен загина. 

„9 месеца без теб, Любими мой“, написа Милена Иванова-ЕА.

Това бе нашият час… история, изказано, признато и незабравимо………
Ти беше роден с криле и не можеше да пропълзяваш във живота!
Лети…любов моя, лети!, добавя астроложката.

Милен Цветков загина в тежка катастрофа на столичния булевард „Черни връх“. Управляваният от него автомобил бе блъснат отзад на кръстовището до мол „Парадайз“.

22-годишният водач на задната кола, минала на червено, даде тогава положителна проба за наркотици.  

Милен Цветков е роден през 1966 г. в София. Кариерата му започва в БНТ като репортер на предаването „Ку-ку“. Бил е репортер в „ТВ Неделник“ и „Отзвук“, както и водещ на новинарската емисия на националната телевизия „По света и у нас“. От 2000 г. започва да води сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България“. През 2003 г. е свален от екран. Няколко месеца води „60 минути с Милен Цветков“.

След това води и новинарската емисия на Нова телевизия „Календар“. От 2005 г. започва ново предаване – „Часът на Милен Цветков“.  

От 2009 г. отново се завръща в „Здравей, България“ заедно с Лора Крумова. От пролетта на 2011 г. води „Часът на Милен Цветков“, отново по Нова телевизия. На 16 август 2018 г. Нова телевизия обявява, че прекратява договора си с него.

Междувременно стана ясно, че делото срещу Кристиан Николов, причинил катастрофата, в която загина Милен Цветков, може да бъде отложено.

Източник:http://epicenter.bg/article/Zhenata-na-Milen-Tsvetkov-sas-sartserazdiratelno-poslanie–Leti–lyubov-moya–leti-/238227/10/0

споделяне в социални мрежи

BGtop