21.06.2021

Дядото на убитото в Мездра 8-годишно дете: Уродливо е изхвърлянето на трупа за заблуда на полицията

Вчерашната ситуация е вследствие на убийството. Полицията действа светкавично – петима души бяха задържани за нападението. Изглежда обаче, че светкавичните действия са само за небългарите в обществото. Това заяви пред БНТ дядото на убитото в Мездра 8-годишно дете Тома Томов, след щурма на къщата на обвиняемия за деянието вчера.

„Инцидентът е станал, защото гражданите са разбрали, че съпругата на обвиняемият се разхожда из града. Детето им трябваше да бъде изолирано, за да може да има адекватен разпит за деня на убийството. А сега майката може да повлияе на детето“, смята Томов.

„Имам сериозни съмнения, че тя е участвала в изнасянето на внука ми на улицата – детето беше високо и тежеше 40 кг“, разкри дядото на убитото дете.

„Уродливата част е изхвърлянето на трупа и инсценирането на убийство чрез пиратки. Това заблуди органите на реда“, допълни Томов.

„Бащата, обвинен в убийството, е изключителен бракониер – той живее от лов и има голям арсенал“, разкри дядото на убитото дете.

„Имам информация, че другото дете е показвало често оръжията на баща си на приятелите си. В деня на убийството то е било оставено само – майката е била на работа, бащата по бракониерство“, завърши Тома Томов.

Мездра

Източник:http://epicenter.bg/article/Dyadoto-na-ubitoto-v-Mezdra-8-godishno-dete–Urodlivo-e-izhvarlyaneto-na-trupa-za-zabluda-na-politsiyata/237774/3/0

сподели бутон

BGtop