19.06.2021

Гешев на среща с прокурори и полицаи в Мездра заради откритото мъртво 8-годишно дете

Главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов посетиха Мездра във връзка с инцидента, при който в петък бе открито мъртво 8-годишно дете.

Двамата се срещнаха с окръжния прокурор на Враца Владимир Сираков, изпълняващия функциите районен прокурор на Районна прокуратура –Враца Камен Каменов, наблюдаващия случая прокурор Цветомила Пашовска, директора на ОДМВР-Враца старши комисар Янко Янкулов, началника на районното управление в Мездра Красимир Митов и със следовател Симона Конова.

Гешев изрази увереност, че „ще бъде проведено бързо и всеобхватно разследване, което в максимално кратки срокове да разкрие обективната истина по случая“.

В момента с постоянна мярка „задържане под стража“ е 38-годишният Д.Й., който е привлечен към наказателна отговорност за извършено от него престъпление за причиняване на смърт по непредпазливост, вследствие държане на огнестрелно оръжие и боеприпаси.

Източник:http://epicenter.bg/article/Geshev-na-sreshta-s-prokurori-i-politsai-v-Mezdra-zaradi-otkritoto-martvo-8-godishno-dete/237685/3/0

социално споделяне

BGtop